Falu BS Nyheter

Nyhet från A-lag Herr

Henke Andersson fortsätter i BS!

(2021-04-18 15:26)
Målvakten Henrik Andersson är klar för en fortsättning i Falu BS!

Mattias Blom lämnar BS

(2021-04-18 15:22)
Mattias Blom lämnar Falu BS efter två säsonger i klubben.

Bland alla fantastiska ledare i föreningen väljer vi denna gång att uppmärksamma Jenny Sjöholm, Klas Åkerblom och Lars Jansson lite extra!

Det närmar sig ett beslut kring isanläggningarna på Lugnet! Klubbarnas förstudie och förslag ISAK är ett av tre alternativ. Kultur- och fritidsnämnden ska ta ett beslut i maj, enligt nämndens ordförande Svante Parsjö Tegnér (L).

Nyhet från A-lag Herr

Backman klar för nästa säsong: ”Stor revanschlust”

(2021-03-29 11:42)
Falu BS bäste målskytt i vintras är klar för en fortsättning! Anfallaren Gustav Backman kom till BS från Boltic i fjol. Nu har han skrivit på för sin andra säsong i BS-tröjan.

Här är Falu BS nya tränarduo

(2021-03-24 08:47)
Här är Falu BS nya tränare: Hans Lundberg och Jimmy Svensson – en duo som kommer att dela på ansvaret och nu är riktigt taggade att ta över a-laget!

Falu BS ser ut att klara coronasäsongen med ett stort eget kapital kvar för framtiden – bland annat tack vare stort stöd från supportrarna. Nu jobbas det hårt för nästa vinter: ”Vi ska göra en kanonsäsong”, säger ordföranden Johan Hedberg.

Tränarduon lämnar Falu BS

(2021-03-17 09:17)
Joakim Björkman slutar som tränare efter två säsonger i Falu BS. Han fick erbjudandet att fortsätta, men tiden räcker tyvärr inte till. Även assisterande tränaren Olle Mårshans lämnar klubben.

Kapten Bäckmans tackar för sig – avslutar karriären

(2021-03-09 13:16)
Pär Bäckmans tackar för sig. Lagkaptenen, trotjänaren och kulturbäraren med #51 på ryggen avslutar karriären efter 13 säsonger i Falu BS.

Succén Skridskokul ger härlig rörelseglädje för barnen. Varje lördag har det varit fullt ös och i helgen hölls säsongsavslutningen.

Nyhet från A-lag Herr

Säsongen över – nu laddar vi för nästa!

(2021-03-09 09:39)
Säsongen över för BS som slutade på en åttondeplats i allsvenskan. Förberedelserna inför nästa vinter är redan igång.

Nyhet från A-lag Herr

Andra raka segern: ”Bra jobb av hela laget”

(2021-02-21 22:30)
Falu BS gjorde en stark insats och besegrade Katrineholm borta på lördagen. Segersiffrorna: 7–3 (2-2). Nu väntar Västanfors hemma i säsongens sista match på lördag.

Falu BS fortsätter förlänga spelarkontrakt. Senast i raden av spelare som är klara för nästa säsong är Anton Lundberg, Isac Johansson och Carl Jansson.

Nyhet från A-lag Herr

Nyförvärv: David Forsell är klar för nästa säsong!

(2021-02-15 12:07)
Jadå, han är tillbaka! David Forsell är klar för nästa säsong!

Faluklubbarnas förstudie ISAK, med förslag på fler isytor med tak, får beröm. ”En mycket ambitiös förstudie, och dialogen med klubbarna känns bra”, säger Svante Parsjö Tegnér (L), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.