De prisas för fina ledarinsatser!

14 APR 2021 19:11
Bland alla fantastiska ledare i föreningen väljer vi denna gång att uppmärksamma Jenny Sjöholm, Klas Åkerblom och Lars Jansson lite extra!
  • Skapad: 14 APR 2021 19:11

I samband med onsdagens styrelsemöte delades blommor, presentkort och finfina matchtröjor ut till trion som tack för värdefulla insatser den gångna säsongen.

Jenny Sjöholm och Klas Åkerblom har under vintern och i flera säsonger med den äran skött om Skridskokul på lördagarna, och Lars Jansson har varit en viktig kraft runt A-laget i några säsonger.

Med detta vill föreningen också passa på att tacka samtliga ledare, funktionärer och eldsjälar om lägger ner tid och engagemang för föreningen! Guld värt – ett stort tack till er alla!

Nu laddar vi batterierna inför nästa härliga säsong!

BS HEJ!