Hoppa till sidans innehåll
Foto: ROBERT STENERHAG

Fler spelare klara för nästa säsong: ”Inget svårt beslut”

18 FEB 2021 14:19
Falu BS fortsätter förlänga spelarkontrakt. Senast i raden av spelare som är klara för nästa säsong är Anton Lundberg, Isac Johansson och Carl Jansson.
  • Skapad: 18 FEB 2021 14:19

Nyligen presenterade klubben David Forsell som nyförvärv – den skridskostarke och hårdskjutande mittfältaren är tillbaka efter ett sabbatsår.

Nu jobbar sportgruppen vidare med lagbygget. Ytterligare tre kontrakt har skrivits.

– Det känns kul det var inget svårt beslut, säger den 23-årige Falu BS-produkten Anton Lundberg som den här säsongen gått från back till libero.

Trots att det gått tungt för laget den här säsongen finns det mycket positivt framåt.

– Vi vill såklart prestera bättre än vad vi har gjort denna säsong. Men det är otroligt kul att se att så många juniorer är med och gör det bra. Det ska bli kul att följa deras utveckling till nästa säsong. En bra avslutning på resterande matcher skulle vara bra så vi får med en god känsla till nästa år, säger Anton.

Anders Pehrson i Falu BS sportgrupp gläds över kontraktsförlängningen.

– Väldigt skönt. Det har varit en säsong som inte gått som vi velat, och då är det extra skönt att han vill fortsätta och tror på det vi gör! 

Sportgruppen har även gjort klart med förlängningar för Isac Johansson, 22 och Carl Jansson, 17.

– Det känns kul att fortsätta spela bandy i Falu BS, säger Isac som kom till BS från Tranås inför förra säsongen.

Och nu är siktet inställt på en bättre kollektiv prestation.

– Det har varit ett frustrerande år där det har gått lite tyngre. Man vill vinna varje match man spelar, men ibland blir det inte alltid så. Jag tycker vi har ett grymt gäng, och med riktigt duktiga juniorer som tar framsteg efter framsteg, vilket ser ännu mer lovande ut till nästa säsong. Så jag tror alla är revanschsugna till att göra en ännu bättre säsong, säger Isac. 

Carl Jansson:

– Det känns väldigt bra och extremt roligt att fortsätta utvecklas i BS, säger Carl som debuterade i a-laget och allsvenskan i fjol.

– Denna säsong har varit väldigt unik med tanke på pandemin. För min egen del hade jag sett framemot att spela junior- och seniorbandy. Men tyvärr blev juniorserien inställd. För lagets del har vi inte riktigt nått våra mål som vi vet att vi kan uppnå.

Hur känner du inför nästa säsong?
– Jag ser framemot nästa säsong väldigt mycket, de ska bli roligt att försöka ta nästa steg i min utveckling och jag är övertygad om att laget är väldigt revanschsugna till nästa år!

Anders Pehrson i Falu BS sportgrupp igen:

– Isac jobbar hårt och har stort kunnande i sig, det ska bli intressant att få se honom utvecklas en säsong till hos oss. Carl är en av många talangfulla ungdomar vi har i föreningen och det är fantastiskt kul att följa deras utveckling.

Spelare med kontrakt 2021/22 som vi hittills presenterat: David Forsell, Patrik Hedberg, Mikael Olsson, Elliot Hellström, Eskil Hjelm, Tobias Dahlin, Anton Lundberg, Isac Johansson, Carl Jansson.

På bilden syns Anton Lundberg hälsa på bolkallarna. Foto: Robert Stenerhag. 

Skribent: Falu BS
Epost: Adressen Gömd

 

Ica Maxi

 

 

Logotype

 

 

 

HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklas

 

Lugnets Idrottsklinik - Home | Facebook 

Logotype

 

 Logotype

 

Bildresultat för falu däck

Trasig bilruta? - Då kan du stödja Falu BS Bandy genom att byta på Ryds bilglas. 75 kr/ruta går till föreningen!

 

vida_logga

Logotype

 

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

 

Borlänge Bil och Byggnadsglas AB

CGI | Drupal.org

Hansson Buss AB, FALUN | Företaget | eniro.se

 

 Glimstedt – Gaius.nu

Logotype

 

 

 

 

Zetterström Kakel & Bygg

Postadress:
Falu Bandy Sällskap - Bandy
Lugnetvägen 5
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 0730641964
E-post: kansli@falubsbandy.s...

Se all info